Ajankohtaista

Rosk’n Roll -jäteasemien aukioloaikoihin muutoksia

rosk n rollRosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemien aukioloajat muuttuvat vuoden 2018 alussa. Inkoon jäteaseman lauantaiaukioloaika muuttuu aamupäivästä iltapäivään.

Vuoden 2018 alusta lähtien jäteasema on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 13-18 sekä lauantaisin kello 14-17.

Aukioloaikasuunnittelussa on huomioitu jäteasemien nykyiset kävijämäärät. Vuoden 2018 alussa jäteasemilla maksuvälineinä käyvät vain pankki- ja luottokortti. Käteismaksuista luovutaan.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelulla on Länsi- ja Itä-Uudellamaalla 15 jäteasemaa. Vilkkaana kesäaikana aukioloaikatunteja asemilla on viikossa 359. Kaikilla jäteasemilla on tarjolla kotitalouksien pientuojille samat vastaanottopalvelut. Suuri osa oikein lajitelluista jätteistä vastaanotetaan maksutta. Kotitalouksien jäteasemapalveluita tuotetaan asukkailta kerättävän jätehuollon perusmaksun tuotolla.

Jäteasemien aukioloajat löytyvät osoitteesta http://www.rosknroll.fi/vastaanottopisteet/jateasemat/ sekä kotisivujen www.rosknroll.fi etusivun valikosta. Aukioloajat on julkaistu myös Länsi- ja Itä-Uudellamaalla kaikkiin kotitalouksiin jaetun jätehuollon seinäkalenterin takakannessa.


Palaa otsikoihinViimeksi muokattu: 2.1.2018