Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunnan varhaiskasvatukseen haetaan innostunut ja motivoitunut

KIERTÄVÄ ERITYISLASTENTARHANOPETTAJA

1.8.2018 alkaen.

Kiertävänä erityislastentarhanopettajana vastaat suomenkielisen varhaiskasvatuksen erityisosaamisesta. Autat varhaiskasvatuksen henkilöstöä löytämään erityisen tuen tarpeessa olevat lapset mahdollisimman varhain. Konsultoit sekä varhaiskasvatuksen henkilöstöä että lasten huoltajia ja koordinoit erityistä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Vastaat myös kunnan suomi toisena kielenä -toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässä edellytetään erityispedagogista osaamista sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi toimit myös tieto- ja viestintätekniikan (TVT) tukihenkilönä, vastaten koko varhaiskasvatuksen tvt-tuesta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa varhaiskasvatuksen kehittäminen, kouluttaminen ja innostaminen tietotekniikan, median ja digitaalisten työkalujen käytössä. Tämän lisäksi vastaat varhaiskasvatuksen eri tvt-projekteista. Tämän vastuualeen osalta innostus aiheeseen sekä into oppia uutta on kaikista tärkeintä sillä tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työajalla.

Kunnan varhaiskasvatus on kaksikielinen, joten ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää toimintaa yhteistyössä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Kelpoisuusvaatimus: Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 2005/272. Työhön palkattavan on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Kirjallinen hakemus opinto- ja työtodistuksineen viimeistään 23.4.2018 Kuntarekryn kautta:

Hae työpaikkaa

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm, 050 341 6520, etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 10.4.2018