Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunnan varhaiskasvatukseen haetaan innostunut ja motivoitunut

KIERTÄVÄ ERITYISLASTENTARHANOPETTAJA JA ICT-TUKIHENKILÖ

1.2.2018 alkaen.

Kiertävänä erityislastentarhanopettajana (kelto) vastaat suomenkielisen varhaiskasvatuksen erityisosaamisesta. Kelto auttaa varhaiskasvatuksen henkilöstöä löytämään erityisen tuen tarpeessa olevat lapset mahdollisimman varhain. Kelto konsultoi sekä varhaiskasvatuksen henkilöstöä että lasten huoltajia ja koordinoi erityistä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Kelto vastaa myös kunnan suomi toisena kielenä -toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässä edellytetään erityispedagogista osaamista sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

ICT-tukihenkilönä vastaat myös koko varhaiskasvatuksen ICT-tuesta, sekä suomeksi että ruotsiksi. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa varhaiskasvatuksen kehittäminen, kouluttaminen ja innostaminen ICT:n, median ja digitaalisten työkalujen käytössä. Tämän lisäksi vastaat varhaiskasvatuksen eri projekteista.

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää toimintaa yhteistyössä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Kelpoisuusvaatimus: Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 2005/272. Työhön palkattavan on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Kirjallinen hakemus opinto- ja työtodistuksineen viimeistään 22.1.2018 Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm, 050 341 6520, etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 9.1.2018