Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunta hakee

IÄKKÄIDEN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkaan. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan viran iäkkäiden palveluiden parissa. Palvelupäällikön tärkeimmät työtehtävät ovat:

- johtaa ja kehittää iäkkäiden palveluiden toimintaa
- henkilöstövastuu sekä toimia hoitoyksiköiden päälliköiden lähimpänä esimiehenä
- vanhuspalveluiden tulosvastuu, muun muassa vastuu toiminnan taloudesta
- perusturvan johtoryhmän jäsenenä toimiminen

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sosiaali- ja terveyshuollon alalta. Tehtävä edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Tämän lisäksi valitulla henkilöllä tulee olla aikaisempaa kokemusta vanhuspalveluista. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisiä toimintatapoja. Esimieskokemus luetaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV suosituksineen on jätettävä viimeistään 23.4.2018 Kuntarekryn kautta:

Hae työpaikkaa

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa perusturvajohtaja Anne Öhman, puh. 09 29 515 360 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 9.4.2018