Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kunta hakee

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

avuksi eri tehtäviin vilkkaiden kesäkuukausien aikana. Tarvitsemme kesätyöntekijöitä kertomaan turisteille ravintoloista ja nähtävyyksistä sekä huolehtimaan vierassataman palveluista.

Jos olet iloinen, ulospäin suuntautunut, kielitaitoinen, joustava ja valmis työskentelemään viikonloppuisin ja iltaisin, olet ehkä etsimämme henkilö. Työn menestyksekäs hoito edellyttää suullista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muun kielitaidon luemme ansioksi.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 4.3.2018. Ilmoita mieluisin työtehtävä ja miksi juuri sinä sovit siihen tehtävään. Meitä kiinnostaa myös toivomasi työsuhteen pituus.

Jätä hakemuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa vt henkilöstöpäällikkö Jeanette Bäckström 09-295 15 374 tai sähköpostitse jeanette.backstrom(at)inga.fi

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 13.2.2018