Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä merenlähaisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunnan varhaiskasvatus hakee kahta

LASTENTARHANOPETTAJAA

eripituisiin sijaisuuksiin seuraaviin päiväkoteihin:

- Dalin päiväkoti hakee suomenkielistä lastentarhanopettajaa ajalle 1.8.2018-31.12.2018
- Knattebo daghem hakee ruotsinkielistä lastentarhanopettajaa ajalle 1.8.2018-4.8.2019

Lastentarhanopettajana sinulla on pedagoginen vastuu lapsiryhmästä ja suunnittelet ja toteutat toimintaa yhdessä muun tiimisi kanssa. Työskentelemme pienryhmissä ja opimme leikin kautta. Tarjoamme mukavan työympäristön ja mahdollisuuden yhdessä kehittää päiväkotien toimintaa. Molempien kotimaisten kielten, suomen ja ruotsin, hallinta katsotaan eduksi.

Oletko kiinnostunut työstäsi ja onko sinulla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot? Siinä tapauksessa olet ehkä hakemamme henkilö! Kerrothan hakemuksessasi kummasta paikasta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus, työaika sekä koeaika KVTES:n mukaan.

Hakemus, CV ja kelpoisuustodistukset viimeistään 23.4.2018 Kuntarekryn kautta:

Hae työpaikkaa

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm, puh +358 50 341 6520 tai sähköposti etunimi.sukinimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Viimeksi muokattu: 10.4.2018