Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä merenlähaisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunnan varhaiskasvatus hakee kahta vakinaista

LASTENTARHANOPETTAJAA

seuraaviin päiväkoteihin:

- Dalin päiväkoti hakee kaksikielistä (suomi ja ruotsi) lastentarhanopettajaa 1.8.2018 alkaen
- Degerbyn päiväkoti hakee suomenkielistä lastentarhanopettajaa 30.7.2018 alkaen

Lastentarhanopettajana sinulla on pedagoginen vastuu lapsiryhmästä ja suunnittelet ja toteutat toimintaa yhdessä muun tiimisi kanssa. Työskentelemme pienryhmissä ja opimme leikin kautta. Tarjoamme mukavan työympäristön ja mahdollisuuden yhdessä kehittää päiväkotien toimintaa. Dalin päiväkodissa molempien kotimaisten kielten hallinta, suomen ja ruotsin, on välttämättömyys ja Degerbyn päiväkodissa osaaminen katsotaan eduksi.

Oletko kiinnostunut työstäsi ja onko sinulla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot? Siinä tapauksessa olet ehkä hakemamme henkilö! Kerrothan hakemuksessasi kummasta paikasta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus, työaika sekä koeaika KVTES:n mukaan.

Hakemus, CV ja kelpoisuustodistukset viimeistään 23.4.2018 Kuntarekryn kautta:

Hae työpaikkaa

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm, puh +358 50 341 6520, sähköposti etunimi.sukunimi(at)inga.fi

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 10.4.2018