Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon kunnan palvelukseen haetaan yhtä

SAIRAANHOITAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen 1.5.2018 alkaen eläkkeelle siirtymisen johdosta. Olisi toivottavaa, että toimeen valittu aloittaisi 21.2.2018 vuosilomasijaisuudella.

Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on iäkkäiden palvelut, kotihoito. Rekrytoitavan sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi vastuuhoitajana toimiminen. Vastuuhoitajuus edellyttää tiivistä yhteistyötä hoitoyksikön päällikön kanssa ja tarvittaessa hänen sijaisena toimimista. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa painottuu arki- ja päivävuoroihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Kotihoidon työkokemus, kummankin kotimaisen kielen hallinta, kokemus lähiesimiestyöstä ja Titania-osaaminen luetaan eduksi. Arvostamme kehittämismyönteisiä toimintatapoja ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika 4 kuukautta.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:n sekä kelpoisuustodistukset viimeistään 23.1.2018 Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa hoitoyksikön päällikkö Camilla Biström, puh. 050 3148 830 tai hoivakoordinaattori
Päivi Degerholm puh. 050 3395 614, sähköposti etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 10.1.2018