Iloinen inkoo (logo)


Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.
  

Inkoon kunnan varhaiskasvatukseen haetaan

SIJAISIA

eripituisiin sijaisuuksiin sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Sinulla voi olla alalle soveltuvaa koulutusta, alan opintoja, aiempaa kokemusta tai olet kiinnostunut suuntautumaan varhaiskasvatuksen alalle. Toivomme sinun olevan positiivinen, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Olemme sinuun yhteydessä kun tarvitsemme sijaisia. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakija on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Yhteystiedot:

Pedagoginen ohjaaja Kirsi Forsell, puh. 050 440 4169 tai pedagoginen ohjaaja Marika Gröhn, puh. 050 440 4098, etunimi.sukunimi(at)inga.fi.


Viimeksi muokattu: 4.4.2018