Iloinen inkoo (logo)

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kunnan vanhuspalveluihin haetaan

KESÄ- JA KEIKKATYÖHÖN LÄHIHOITAJIA JA SAIRAANHOITAJIA

eripituisiin sijaisuuksiin. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan keikkatyötä voit tehdä: kotihoidossa, päivätoiminnassa, lyhytaikaishoivan yksikössä sekä tehostetussa palveluasumisessa.

Edellytämme keikkatyöntekijöiltä muodollista pätevyyttä tai alan opiskelua, kykyä kommunikoida molemmilla kotimaisilla kielillä sekä joustavaa ja reipasta asennetta.

Inkoon kunta on savuton työnantaja.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja keikkatyöstä antavat:

Hoitoyksikön päällikkö Virpi Lohrum, virpi.lohrum(at)inkoo.fi, 050 314 8840 (tehostettu palveluasuminen)

Hoitoyksikön päällikkö Camilla Biström, camilla.bistrom(at)inkoo.fi, 050 314 8830 (kotihoito, päivätoiminta, lyhytaikaishoiva)

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Viimeksi muokattu: 4.4.2018