Päivähoito

Varhaiskasvatus

Inkoossa on kolme kunnallista päiväkotia, kaksi perhepäivähoitajaa ja yksityisiä päivähoitovaihtoehtoja. 

Naksulan päiväkoti sijaitsee Inkoon keskustassa lähellä Kyrkfjärdens skolaa. Knattebo daghem tarjoaa päivähoitoa 1-5-vuotiaille lapsille. Knattebo on ruotsinkielinen päiväkoti. Päiväkoti on avoinna arkisin klo 6.30-17.30.
 
Degerbyn päiväkoti sijaitsee Degerbyn keskustassa Degerby skolan yhteydessä. Päiväkoti on kaksikielinen ja tarjoaa päivähoitoa 1-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti on avoinna klo 6.30-17.30.

Dalin päiväkoti sijaitsee kävelymatkan päässä suomenkielisestä Merituulen koulusta. Päiväkoti on kaksikielinen ja tarjoaa päivähoitoa 1-5-vuotiaille lapsille. Dalin päiväkoti on Inkoon uusin. Päiväkoti on avoinna klo 6.30-17.30. Tarvittaessa päiväkoti on avoinna ympärivuorokautisesti, mutta se edellyttää erillistä sopimusta. Tarve voi johtua esim. vanhempien työstä tai opinnoista.    

Perhepäivähoidossa lasta hoidetaan perhepäivähoitajan kotona. Ryhmässä voi olla enintään neljä kokopäiväistä lasta ja yksi esioppilas täydentävässä päivähoidossa. Inkoossa on tällä hetkellä kaksi kunnallista perhepäivähoitajaa.  

Viimeksi muokattu: 20.3.2018