Ilmaista neuvontaa yrittäjille
Tom Palmberg
Tom Palmbergilla on 40 vuoden kokemus yritysmaailmasta – hän auttaa nyt inkoolaisyrittäjiä alkuun.

Mietitkö yrityksen perustamista pää täynnä kysymyksiä? Inkoon kunnan yritysklinikan ulkopuolinen asiantuntija tarjoaa realistisia arvioita liikeideasta, tavoitteista ja tulevaisuudenvisiosta. Ilmaiseksi. 

Inkoon ikioma yritystohtori Tom Palmberg uuntelee ja esittää kysymyksiä, joita pankinjohtaja esittäisi.

–Tiedän, että ne voivat olla todella hankalia, koska olen itse istunut sillä puolen pöytää, Palmberg sanoo.

Hänellä on neljänkymmenen vuoden kokemus yritysmaailmasta, kansainvälisen pankkitoiminnan huippupesteistä erilaisten perheyritysten hallitustehtäviin. Hän on asunut Inkoossa muutaman vuoden, ja auttaa orastavia yrittäjiä alkuun.

Inkoon on yrittäjäystävällinen rannikkokunta. Inkoossa on suotuisat edellytykset yrittäjyydelle; maanseutu kaikkine mahdollisuuksineen, meri, joka tarjoaa tien Eurooppaan. Täällä ovat lähellä pääkaupunkiseudun suuret väestökeskukset, vain runsaan puolen tunnin ajomatkan päässä.  

Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa yksittäisellä yrittäjällä ei ole aina tilaisuutta käydä kriittisiä, rakentavia keskusteluja. Yritysklinikka pyrkii tarjoamaan juuri tätä – ja tunnistamaan mahdollisuuksia ja teitä menestyksekkääseen yrittäjyyteen.  

Yritysklinikalla saa apua liikesuunnitelman laatimisessa. Mikä tuote, mikä palvelu, mikä potentiaalinen asiakaskunta?

Myös vakiintuneet yritykset ovat tervetulleita keskustelemaan esimerkiksi jatkuvuudesta ja sukupolvenvaihdoksista.  

Yritysklinikka aloitti toimintansa keväällä 2015. Kyse oli alun perin kokeilusta, mutta onnistunut konsepti sai jatkoa.  Asiakkaina on ollut rakentajia, kampaajia, kahviloita, lankakauppoja ja panimoita.


Viimeksi muokattu: 17.8.2017