Siirry sisältöön

Ingå Marina on nyt Roope-satama

Ingå Marina ja sen vierassatama on nyt Roope-satama. Työ Roope-ohjelman ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten saavuttamiseksi on jatkunut koko kevään. Jätehuoltosuunnitelma tehtiin tiiviissä yhteistyössä kunnan kanssa. Auditointi tapahtui 6. kesäkuuta 2024.  

Roope-satamaohjelman puitteissa on myös tehty pelastussuunnitelma. Siihen sisältyy muun muassa uudet turvallisuusohjeet hätätilanteita varten. Sekä järjestyssäännöt että uudet turvallisuusohjeet löytyvät uusituilla infotauluilla.  

Roope-satamaohjelma on ollut loistava tuki sataman kehitystyössä. Sekä satama että laiturit täyttävät vaatimukset merkittävällä marginaalilla. Keskustan läheisyys on myös plussaa sen laajan veneilyyn liittyvän palvelutarjonnan ansiosta. 

Jatkossakin Roope-satamaohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ja tukea sataman ja satamapalveluiden kehittämiseen. Ohjelmasta on ollut hyötyä myös sataman ja sen palveluiden toiminnan seurannan systematisoinnissa.

Lue lisää sataman toiminnasta täällä: Koti – Ingå Marina (ingamarina.fi)(siirryt toiseen palveluun)