Siirry sisältöön

Bågaskär kutsuu taas!

Inkoon kunta järjestää jälleen tänä kesänä kaksi opastettua kierrosta Bågaskäriin yhdessä Inkoon meripelastajien kanssa. Lippujen suhteen kannattaa olla vikkelä, sillä nämä reissut olivat hurjan tykättyjä viime vuonna! 

Ajankohdat ovat:

Retken hinta on 15 €/hlö. Hinta sisältää edestakaisen venematkan, itse opastuksen sekä voileivän, kahvin ja veden.

Taksivene Diana II starttaa Inkoon pienvenesatamasta klo 16.20 kohti Bågaskäriä. Paluumatka kirkonkylälle tapahtuu klo 19.30, ja maissa olemme iltakahdeksan kieppeillä.

Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä (30) / kierros. Liput tulee ostaa ennakkoon verkkokaupastamme https://inga.ekunta.fi/fi/products/category/biljetter-5(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) .

Kuitti ostoksesta on näytettävä veneen nousemisen yhteydessä.

Huom! Ostettujen lippujen maksua ei palauteta, ellei kunta itse peru tapahtumaa reissun estävän sään takia.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle kesäretkelle!

Mikä Bågaskär?
Bågaskär on Inkoon ulkosaaristossa Porkkalanselällä sijaitseva saari. Saarella oli luotsiasema vuosina 1857–1930 ja merivartioasema vuosina 1954–2006. Suomen Meripelastusseura vuokrasi saaren 30 vuodeksi vuonna 2006 ja seuran vapaaehtoisia meripelastajia kouluttava Bågaskärin toimintakeskus aloitti toimintansa toukokuussa 2009 entisellä merivartioasemalla. Bågaskär toimii myös meripelastusyhdistysten partiotukikohtana ja veneilijöiden suojasatamana.