Siirry sisältöön

Oletko kuullut Storön kauppamuseosta?

Mikäli et ole kuullut siitä, et ole ainoa! Nyt kun olet, ehkä olisi korkea aika käydä siellä.

Jotta käynnit olisi sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta säästäviä, suositellaan ryhmätilauksia!

Luvassa on ainutlaatuinen venereissu Inkoon luonnonkauniin saariston läpi sekä ripaus vanhan ajan nostalgiaa. Samalla elämys tarjoaa muistutuksen siitä, että ympärivuotinen elämä ulkosaaristossa ei aina ollut ruusuilla tanssimista.

Retkeen mahtuu myös kahvittelua sileillä kallioilla. Samalla voi myös tutustua yhteen Suomen harvoista makeanveden järviin, joka sijaitsee saarella! Liikkuessa alueella, muista kuitenkin kunnioittaa oppaiden ja alueen sääntöjä, jotta retket voi jatkua myös tulevaisuudessa!

Cilla tai Monika kertoo enemmän paikan historiasta paikan päällä!

Oppaamme Cilla Törnblom-Backman ja Monika Nyman.