Siirry sisältöön

Inkoon vierassatamassa on mukava viivähtää 

Inkoon upea vierassatama tarjoaa runsaasti palveluja ja toimintaa kaiken ikäisille. Venesatamassa on 80 paikkaa veneilijöille perheineen. Ja mikä parasta, Helsinki on vain 45 minuutin päässä. Tutustu paikallisiin nähtävyyksiin tai nauti lähistön ravintoloiden ja kahviloiden tarjonnasta. Inkoon venesatama yhdistää mukavuuden seikkailuun, mikä tekee jokaisesta käynnistä ikimuistoisen.  

Inkoon vierasvenesatama.
Ingå Marina

Inkoon kirkonkylässä sijaitseva Ingå Marina on kokenut suuren kasvojenkohotuksen. Marina valmistui kesäksi 2024 ja on nyt täysin kävijöiden ja veneilijöiden käytössä. Venepaikkoja on nyt noin 830, joista 80 paikkaa on varattu vierassatamatoimintaan. Väylän syvyys on 2,4 metriä, joten Marina sopii monille erilaisille veneille.

Monipuolisia palveluja veneelle ja miehistölle

Inkoon vierassatamassa on kaikki tarvittava miellyttävää vierailua ajatellen. Vierassatama sijaitsee Kyrkfjärdenin maalaiturin kummallakin puolella. Satamassa on polttoaineasema ja septitankin tyhjennyspiste, juomavesiposti sekä veneiden huolto- ja korjauspalvelut. 

Bensa-asema palvelee niin autoilijoita kuin veneilijöitäkin.

Sataman Sea We -ravintolan tuntumassa on taksi- ja linja-autopysäkki, josta saa kätevästi kyydin esimerkiksi Kamppiin Helsingissä; mukava palvelu erityisesti Porkkalanlahtea vältteleville… Lähistöllä on myös pankki, apteekki, terveyskeskus, S-Market ja muita palveluja. Maalaiturilla toimiva Snackbar Wille tarjoilee aamiaista kello 8-10. Lounaan ja illallisen voi nauttia jossakin lähistön viihtyisistä ravintoloista. Kahviloissa voi haukata pientä purtavaa ja kahvitella. Ruokailuhuolet voi siis huoletta ulkoistaa! 

Perheystävällistä toimintaa ja kulttuuria

Lapsiperheet ovat tervetulleita sataman lähellä, kirjaston vieressä sijaitsevaan Muumipuistoon. Kirjastossa puolestaan on laaja valikoima kirjoja ja lehtiä sekä tietokoneita. Pienen kävelymatkan päässä satamasta sijaitsee Inkoon koirapuisto, jossa pienet ja suuret koirat voivat jaloitella ja juosta vapaasti. Koirapuistomatkan varrella, Kyrkfjärdens skolan luona on myös skeittipuisto ja leikkipaikka lapsille. 

Muumipuistossa on aina tilaa kaikille.
Ostokset ja palvelut

Rallin maailmanmestarin, Marcus Grönholmin perustamassa ostoskeskus Strandissa on vaate- ja sisustustliikkeitä. Ostoskeskuksessa on myös kampaaja, Alko, café Candis ja ravintola Bistro Lande. Ostoskeskuksen toisessa kerroksessa toimii Aquarius Sporting Club, jossa voi suorittaa aamu- ja iltatreenit. Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneet voivat tutustua Gammelgårdenin kotiseutumuseoon ja Inkoon keskiaikaiseen kivikirkkoon.

Ostoskeskus Strandista löytyy vaikka ja mitä.
Info

Inkoon vierassatama tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuuksia, kulttuuria ja luontoa. Erinomaisten palvelujen ja sijaintinsa ansiosta vierassatamamme on luonnollinen valinta niin lyhyille kuin pitemmille vierailuille ja koko perheelle.