Siirry sisältöön

Lasten päivä Inkoossa 20.7.

Kukkuu kaikki lapset ja lapsenmieliset! 

Nyt kannattaa kaivella kalenteri esiin ja merkitä heinäkuun 20. päivä punaisella tussilla talteen – silloin nimittäin vietetään lasten päivää Inkoossa! 

Kello 10.00-14.00 välisenä aikana Inkoon keskusta täyttyy hauskanpidosta ja jännittävistä aktiviteeteista koko perheelle.

Ai kuten mistä? No esimerkiksi kaikesta tästä: tanssahtelusta Muumilaakson väen kanssa, professori Bluffon huikeiden taikatemppujen hämmästelystä, pomppulinnassa loikkimisesta ja kasvomaalauksista. 

Eikä siinä vielä kaikki – kiivetkää pörröisten ponien kyytiin, esitelkää ne kaikista komeimmat jalkapallotemput, iskekää (kuvitteellinen) mato koukkuun ongella, laittakaa katuliidut laulamaan ja suihkikaa spraymaaleilla graffitiseinälle ihan luvan kanssa. Huh, tekemistä siis riittää!

Mutta mitä olisikaan lasten päivä ilman asiaankuuluvia herkkuja ja teeman mukaisia tuotteita? No, ei yhtikäs mitään. Inkoon lasten päivän toritarjonnasta löytyykin suolaista ja makeaa syötävää, kirppishulinaa ja suuri valikoima muuta mukavaa monien torimyyjien myötä.

Myös partiolaiset sekä Inkoon meripelastus ovat paikalla, ja he jakavat mielellään tietotaitojaan eteenpäin.

Tarjonta ei tähän lopu, joten tulkaahan koko perheen voimin kurkkimaan, mitä kaikkea hauskaa lauantaina 20.7. onkaan tiedossa! 

 Häppeninki on ilmainen, mutta ottakaa käteistä mukaan – kaikilla torimyyjillä ei ole maksupäätettä.Nähdään iloisessa Inkoossa!

Järjestäjät: Inkoon kunta ja Bo på landet rf.