Siirry sisältöön

Ulkoliikunta

Ylös, ulos ja treenaamaan! Inkoosta löytyy rutkasti loistavia ulkoliikuntapaikkoja joista valita omaan reippailuun sopiva vaihtoehto.

Kuntorata sijaitsee aivan kantatie 51:n pohjoispuolella Inkoon keskustan liittymää vastapäätä. Rata on valaistu ja lenkkejä on kaksi: lyhyempi 1,2 km ja pidempi 3,2 km. Talvisin radalla on hiihtolatu, eikä siellä silloin saa juosta.

Urheilukenttä sijaitsee Merituulen koulun tuntumassa:

  • sisäkenttä, nurmi, 96 x 58 m
  • juoksurata 350 m, punamurske
  • hyppy- ja heittopaikoilla jokasään pinnoite

6.5 km pitkä vaellusreitti, tunnetaan myös nimellä sininen reitti, sijaitsee Storskogenissa, lähtö Länsikaarelta.
Kartan löydät täältä(avautuu uuteen ikkunaan).

Jääkiekkokaukalo

Jääkiekkokaukalossa kelpaa antaa kiekolle kyytiä yksin tai yhdessä. Kaukalolle löydät täältä!(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lähiliikuntapaikka Merituulen koululla

Luistimet jalkaan ja jäälle taituroiman! Luistelukentän sijainnin pääset kurkkaamaan täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Avantouinti
  • paikka: maalaituri, satama-alue
  • lämmin pukuhuone
  • kausimaksu 10 € (avain kuitataan kunnantalon infopisteestä)

Kartta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kuntorata, talvisin hiihtolatu

Inkoon Rannikkotie 1421, 10210 Inkoo
(valaistu) 2,5 km tai 1,2 km

Kartta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kylän keskellä sijaitsevalta Prästgårdsbergetiltä on mahtavat näkymät Inkoon keskustan yli. Uusien kuntoportaiden ansiosta kalliolle on nyt helpompi päästä. Prästgårdsbergetin kuntoportaat soveltuvat sekä kuntoiluun että sunnuntairetkille!

Prästgårdsbergetin kuntoportaat sijaitsevat kirjaimellisesti keskellä kylää ja ovat siksi erinomainen lisä keskustan virkistystarjontaan. 104 metrin pituisten kuntoportaiden toteutus poikkeaa toteutuksellaan totutusta siinä, että portaiden linjaus ei ole suora vaan myötäilee kaunista kalliomaastoa nostaen esille kalliomuodostumia, kasvillisuutta ja maisemia. 

Portaat ovat 160 cm leveät ja portaisiin on myös rakennettu muutama penkillinen tasanne, joilla voi huilata hetken ja ihastella ympäristöä ja näkymää. 

Pro Inkoo ry on rakennuttanut portaat Inkoon seurakunnan maille ja tiiviissä yhteistyössä kunnan kanssa.

Säännölliset harjoitukset ulkokentillä

Harjoittelukausi ulottuu toukokuusta lokakuuhun. Säännöllisiä harjoitusvuoroja myönnetään useisiin ulkoliikuntapaikkoihin.

Lue lisää