Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen järjestettäväksi vuoden 2023 alussa. Palvelut löytyvät samasta tutusta paikasta kuin aiemminkin. Palveluissa käytössä olevat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet vaihdetaan porrastetusti uusiin. Kaikki ajankohtainen tieto löytyy Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta.

Terveyskeskus

Terveyskeskus sijaitsee Inkoossa osoitteessa Rantatie 6, 10210 Inkoo(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Siirtymä hyvinvointialueelle

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet vuodenvaihteessa uusille hyvinvointialueille. Inkoo kuuluu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen, joka vastaa 1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveyspalveluista, pelastustoimen palveluista sekä oppilashuollon psykologi- ja kuraattoripalveluista

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut säilyvät entisellään kunnassa. Hallinto pyrkii siihen, että siirto näkyy hoidon saatavuudessa mahdollisimman vähän. Uusia järjestelmiä käyttöön otettaessa palveluntuotannossa saattaa kuitenkin esiintyä tilapäisiä ongelmia. Sellaisissa tilanteissa hyvinvointialue tiedottaa ongelmista mahdollisimman pian. 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue lyhyesti

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen muodostavat: Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti. Hyvinvointialue vastaa seuraavista asioista: 

Uudet hyvinvointialueet ovat kunnista ja valtiosta erillisiä julkisoikeudellisia yhteisöjä, joilla on alueillaan itsehallinto.  

Lisätietoja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueesta osoitteessa www.luvn.fi(siirryt toiseen palveluun)