Siirry sisältöön

Yrittäminen

Inkoo on aidosti yrittäjäystävällinen rannikkokunta. Viime vuoden kuntabarometrin mukaan Inkoo on Uudenmaan Yrittäjien-alueen paras kunta yrittäjyydelle!

Kunnassa on suotuisat edellytykset yrittäjyydelle; maanseutu kaikkine mahdollisuuksineen, meri, joka tarjoaa tien Eurooppaan – ja pääkaupunkiseudun suuret väestökeskukset, vain 30 minuutin ajomatkan päässä.  

Inkoossa on reilusti tonttimaata yrityksille ja teollisuudelle. Lisäksi inkoolaiset ovat sekä kielitaitoisia että hyvin koulutettuja.

Ilmaista neuvontaa yrittäjille

Mietitkö yrityksen perustamista pää täynnä kysymyksiä?

Business Eteläkärki – yritysneuvontaa Inkoossa torstaisin kello 9 –15, säästöpankin talossa, Ola Westmansallé 5.

Voit tulla tapaamiseen ilmoittamatta tai varata aikaa ennakkoon sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä sivulla www.raasepori.fi/yrityspalvelut(siirryt toiseen palveluun). Sieltä löydät myös kolmen yritysneuvojan nimet ja yhteystiedot. He palvelevat myös tarvittaessa muina aikoina ajanvarauksella ja tekevät mielellään yritysvierailuja.

Raaseporin kaupungilta(siirryt toiseen palveluun) saat neuvontaa ja ohjausta yrityksesi tarpeisiin jokaisessa vaiheessa. He neuvovat perustamisessa, liiketoimintasi kehittämisessä, kansainvälistymisen ja rahoituksen kiemuroissa ja haasteiden yllättäessä. Heiltä saat avun yrityksen osto- ja myyntitilanteissa tai kun sukupolvenvaihdos on ajankohtainen. Raaseporin kaupunki palvelee myös rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvissä tilanteissa.

Tarjolla on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa ja ohjausta yrityksen koko elinkaaren vaiheissa. Toimipisteet ovat Raaseporissa, Hangossa ja Inkoossa ja he ottavat asiakkaita vastaan pääasiassa ajanvarauksella. Asiantuntijat liikkuvat myös ketterästi yritysasiakkaiden luokse Hangon, Raaseporin ja Inkoon alueella.

Inkoon yritykset

Inkoon Yrittäjät ry:n jäsenrekisteri

Yrittäjäyhdistyksellä Ingå Företagare – Inkoon Yrittäjät ry on yritysrekisteri:

Alta löydät haastatteluja inkoolaisten yrittäjien kanssa. Mukavia lukuhetkiä!

Hyödyllisiä linkkejä

Yhteystiedot

Robert Nyman

Kunnanjohtaja

Mikael Wacklin

Viestintä- ja elinvoimapäällikkö