Siirry sisältöön

Kunnan kiinteistöt

Näillä sivuilla löydät tietoa kunnan omistamista ja ylläpitämistä rakennuksista.

Inkoon kunta omistaa ja ylläpitää tiettyjä kiinteistöjä, joissa kunnan palveluita järjestetään. Näitä ovat esimerkiksi koulut, terveysasemat ja hallintorakennukset. Kunnalta voi myös vuokrata tiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Inkoon uusi paloasema

Inkoon uusi paloasema sijaitsee osoitteessa Tähteläntie 38.

Inkoon uusi kirkkolahden koulu

Inkoon uusi kirkkolahden koulu sijaitsee osoitteessa Museontie 7.

Kunnantalo ja kirjasto

Inkoon kunnantalo sijaitsee osoitteessa Rantatie 2. Samassa rakennuksessa toimivat myös kunnan infopiste ja Inkoon kirjasto.

Terveyskeskus

Inkoon terveyskeskus toimii osoitteessa Rantatie 6.

Vaahteramäen palvelutalo

Vaahteramäen palvelutalo sijaitsee Inkoon keskustassa, kävelyetäisyyden päässä kunnan muista palveluista. Vaahteramäki tarjoaa tuettua palveluasumista ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Palvelutalon palvelut kattavat asumisen, hoidon ja hoivan, sekä ateriat ja hygienian, kuten siivouksen ja vaatehuollon.

Koulut

Inkoossa on kolme ruotsinkielistä ja yksi suomenkielinen koulu.

Koulujen voimistelusalit ovat kouluajan ulkopuolella yhdistystoiminnan käytettävissä. Katso säännölliset harjoitusajat(avautuu uuteen ikkunaan).

Päiväkodit

Kunnan päiväkodit sijaitsevat Inkoon keskustassa, Dalissa ja Degerbyssä. Ota yhteyttä kunnan päivähoitotoimistoon, jos lapsesi tarvitsee päivähoitopaikan tai jos sinulla on kysyttävää päivähoidosta Inkoossa.

Wilhelmsdal

Vanhassa Wilhelmsdalin kirjastorakennuksessa on kahvila-ravintola ja kirjaston vanhoja tiloja käytetään kokoustiloina.

Suunnitteletko kokousta, synttärijuhlaa, näyttelyä tai peräti hääjuhlaa? Wilhelmsdalilta voit vuokrata kauniita tiloja erilaisille tapahtumille. Wilhelmsdal sijaitsee keskellä Inkoon kaunista satamaa.

Tiloista löytyvät langaton verkko ja kokoustekniikka. Talossa toimii myös Café Wilhelmsdal(siirryt toiseen palveluun), josta voit hankkia cateringpalvelut tilaisuuteesi.

Iso sali

Wilhelmsdalin iso sali on kaunis tila, josta on näkymä satamaan. Sali soveltuu erinomaisesti isompien kokousten, juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Salissa on tilaa enintään 80 istumapaikalle. Kolmella pitkällä pöydällä kalustettuna tilassa on istumapaikkoja noin 70 henkilölle.

Aula

Wilhelmsdalin aulasta löytyy oleskelutiloja, joissa voi myös tilapäisesti tehdä etätöitä.

Maksut

  • Kunnassa toimivat yhdistykset ja yleishyödylliset yhdistykset: 0 € 
  • Kunnan omat kokoukset ja tapahtumat: 0 € 
  • Kaupalliset tapahtumat: 50 €/kerta 
  • Yritykset ja ulkopuoliset yhdistykset: 20 €/kerta 
  • Yksityishenkilöt: 50 €/kerta

Varaukset

Suuren salin varaukset tehdään soittamalla toimistoaikana klo 10–16 kunnan infopisteen numeroon +358 9 295 151. Mikäli varaukseen tulee muutos, on tästä ilmoitettava vähintään kaksi viikkoa ennen muutosta, muutoin peritään 30 € maksu. Suurempia viikonlopun tilaisuuksia tai juhlia varten sali voidaan varata perjantai-illasta sunnuntaina puoleenpäivään saakka tarvittavia järjestelyjä varten.

Huomaa, että Cafe Wilhelmsdalin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) puolen tilat ei ole vuokrattavissa Inkoon kunnan kautta. Kysy lisää meilitse myynti@tarjoiluapu.com tai numerosta 0449824905.

Tilojen siivoaminen

Jotta Wilhelmsdalin tilat pysyisivät jatkuvasti käyttökuntoisina ja siisteinä kunta edellyttää, että vuokraaja siivoaa ja järjestää tilat alkuperäiseen kuntoonsa tilaisuuden jälkeen. Siivoamattomasta ja epäjärjestykseen jätetystä tilasta peritään erillinen 50 € suuruinen maksu. Tämä koskee lähinnä suurta salia. 

Wilhelmsdal

Kunnan kiinteistöohjelma

Kunnan kiinteistöohjelma määrittelee kunnan omistamien rakennusten ja toimitilojen kehittämissuunnat.

Vikailmoitukset ja päivystys

Vikailmoitukset ja päivystys palvelee 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Vikailmoitukset ja päivystys