Siirry sisältöön

Julkinen liikenne

Inkoossa on helppo liikkua paikasta toiseen joko bussilla tai erilaisilla kyytipalveluilla. Myös saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden.

Matkusta bussilla edullisesti kuukausi- tai sarjalipulla

Inkoon bussiliikenteestä vastaa Matkahuolto(siirryt toiseen palveluun). Matkustajat voivat hankkia Matkahuollon Inkoo-lipputuotteiden kausi- ja sarjalippuja kätevästi Matkahuollon Reitit ja Liput(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -sovelluksen kautta.

Kiinteähintaisia kausi- ja sarjalippuja voi ostaa useammalle eri välimatkalle:

Voit myös ostaa kausilippuja jotka toimivat koko Länsi-Uusimaa alueella (Hanko, Inkoo, Karkkila, Lohja, Raasepori, Vihti).

Kesän joukkoliikenneaikataulut ovat julkaistu

Kesä on tehnyt tuloaan ja samalla myös Inkoon vilkkain matkailukausi on herännyt henkiin. Sujuvat liikenneyhteydet ovat kunnalle jo pitkään olleet tärkeä osa elinvoimaa.

Lue lisää

Tarkista bussiliikenteen aikataulut ennen matkaasi!

Bussiliikenteen aikataulut löydät Matkahuollon verkkosivuilta.(siirryt toiseen palveluun)

Saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden

ELY-keskus tukee Inkoon saariston ympärivuotista henkilöliikennettä. Liikennettä vuosina 2024-2025 hoitaa Mikael Rehnberg. Kuljetukset ovat maksullisia muille kuin vakituisesti saaristossa asuville. Liikennöitsijä määrittelee kuljetusmaksut ja vastaa reitin aikataulusta.

Tilaukset: Mikael Rehnberg +358 400 473 928, sähköposti: micke.rehnberg@pp.inet.fi

Taksiveneet

Taksiautot

Charterbussi

Tutustu muihin julkisen liikenteen palveluihin

Inkyyti

Inkyyti on kutsukyytipalvelu, joka kuljettaa matkustajan toivottuna aikana paikasta toiseen Inkoon keskustassa ja lähiympäristössä. Kyydin voi tilata kätevästi soittamalla asiakaspalveluun.

Tutustu palveluun