Siirry sisältöön

Julkinen liikenne

Inkoossa on helppo liikkua paikasta toiseen joko bussilla tai erilaisilla kyytipalveluilla. Myös saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden.

Matkusta bussilla edullisesti kuukausi- tai sarjalipulla

Inkoon bussiliikenteestä vastaa Matkahuolto(siirryt toiseen palveluun). Matkustajat voivat hankkia Matkahuollon sivuilta sekä Inkoon kuukausi- että sarjalippuja.

Hyödynnät Inkoo-lipun edut parhaiten, kun hankit Matkahuollon toimipisteestä matkakortin ja lataat siihen joko 30 päivän kuukausilipun tai 10–50 matkan sarjalipun. Suosittelemme, että otat käyttöön Reitit ja Liput(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -sovelluksen ja ostat kaikki liput tällä yhdellä sovelluksella! 

HUOM! INKOO-lipputuotteiden kausi- ja sarjaliput siirtyvät Reitit ja Liput -sovellukseen vaiheittain kevään 2023 aikana.

Kiinteähintaisia kuukausi- ja sarjalippuja voi ostaa useammalle eri välimatkalle:

Kesän joukkoliikenneaikataulut on julkaistu!

Kesä lähenee ja sitä myötä myös vilkkain matkailukausi tekee tuloaan. Sujuva ja kattava joukkoliikenne on oleellinen osa Inkoon palvelutarjontaa, ja kunta jatkaakin aktiivisesti siihen panostamista. 

Lue lisää

Tarkista bussiliikenteen aikataulut ennen matkaasi!

Bussiliikenteen aikataulut löydät Matkahuollon verkkosivuilta.(siirryt toiseen palveluun)

Saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden

Saaristoliikennettä hoitaa vuosina 2022–2023 Hoverline Oy. Kuljetukset ovat maksullisia muille kuin vakituisesti saaristossa asuville. Liikennöitsijä määrittelee kuljetusmaksut ja vastaa reitin aikataulusta. ELY-keskus tukee Inkoon saariston ympärivuotista henkilöliikennettä.

Tilaa kyyti saaristoon puhelimitse: 045 870 6809.

Taksiveneet

Taksiautot

Charterbussi

Tutustu muihin julkisen liikenteen palveluihin

Inkyyti

Inkyyti on kutsukyytipalvelu, joka kuljettaa matkustajan toivottuna aikana paikasta toiseen Inkoon keskustassa ja lähiympäristössä. Kyydin voi tilata kätevästi mobiilisovelluksella tai soittamalla asiakaspalveluun.

Tutustu palveluun