Siirry sisältöön

Inkyyti

Inkyyti on kutsukyytipalvelu, joka kuljettaa matkustajan toivottuna aikana paikasta toiseen Inkoon keskustassa ja lähiympäristössä. Reitit muodostetaan automaattisesti samaan aikaan ja samaan suuntaan matkustavien asiakkaiden tilausten perusteella.

Mikä on Inkyyti?

Inkyyti on kutsukyytipalvelu, joka on otettu Inkoossa käyttöön 6.6.2022 alkaen. Hanke on oli viiden kunnan yhteinen pilotti sekä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin valtioavusteinen projektihanke. Inkyyti kuljettaa matkustajat esimerkiksi kauppaan, keskustaan tai bussipysäkille. Myös kesäasukkaat voivat kokeilla Inkyytiä jatkoyhteytenä vapaa-ajan asunnolle.

Miten Inkyyti toimii?

Kutsukyyti palvelee Inkoon kunnan alueella asiointi- ja palveluliikenteenä arkipäivisin koulupäivinä sekä koulujen loma-aikana rajoitetusti.

Voimassa 182 pv:

Voimassa 30 pv: 

Inkoon kunnan kutsukyytiä hoitaa kouluautot.

Kutsukyytiä on tarjolla kesällä seuraavasti:

Kesäkuussa 3.-28.6.2024 ja elokuussa 5.-7.8.2024  

Autoja on päivittäin ajossa

Ajoneuvoista on esteetön (INVA) varustelu.

Kutsukyytitilauksia voi tehdä seuraavasti:

Kutsukyyti on tilattava viimeistään edellisenä arkipäivänä puhelimitse. Soita ja tilaa kutsukyyti puhelinnumerosta 040 486 6983 ma-pe klo 11.00-13.00.

1.-31.7.2024 ja elokuun alussa 1.-2.8.2024

Autoja on päivittäin yksi. Ajoneuvossa on esteetön (INVA) varustelu.

Kutsukyytitilauksia voi tehdä seuraavasti:

Kutsukyyti on tilattava viimeistään edellisenä arkipäivänä puhelimitse.

Ma-pe klo 11:00– 13:00

Tutustu uuteen palveluumme!

Nyt voit tilata jatkuvan kutsukyytitilauksen itsellesi tai useammalle matkustajalle. Vakiotilaus voi olla viikoittainen tai tietylle haluamallesi ajankohdalle, joka sopii myös liikennöiville kutsuliikenneautoille.

Kutsukyytitilaus on hyvä peruuttaa ajoissa, jos olet estynyt tai et enää tarvitse kyytiä. Tilauksen toivotaan peruttavan viimeistään 2 tuntia ennen sovittua kutsutilausaikaa.

Julkinen liikenne

Inkoossa on helppo liikkua paikasta toiseen joko bussilla tai erilaisilla kyytipalveluilla. Myös saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden.

Tutustu Inkoon joukkoliikenteeseen