Siirry sisältöön

Inkoon vuoden yrittäjä 2019 on JR Kodintavaratalo Oy

Juha Anttalainen

Tässä ovat Inkoon Yrittäjien perustelut valintaan: Yritys uskoo Inkoon keskustan vetovoimaan ja on ollut valmis laajentamaan toimintaansa. Kodin Tavaratalo on jo vuosia tarjonnut Inkoolaisille laajan tuotevalikoiman kodin perustuotteisiin kilpailukykyisin hinnoin ja yrityksellä on myöskin työllistävä vaikutus Inkoossa.  
Palkinto myönnettiin yrittäjä Juha Anttalaiselle maanantaina. Anttalainen otti iloisena palkinnon vastaan laajennustöiden keskellä, ja vakuutti samalla, että hän uskoo Inkooseen. 

– En panostaisi Inkoon myymälään, jollen uskoisi tämän paikkakunnan potentiaaliin ja tulevaisuuteen. 
Anttalaisella on kaiken kaikkiaan viisi Kodin Tavarataloa, Inkoon lisäksi Karjaalla, Lohjalla ja Nummelassa. Lohjalla niitä on kaksi. Yrityksellä on noin 40 työntekijää joista 6 Inkoossa.

Inkoon myymälä on ainoa firman omistuksessa oleva liiketila, joten laajennusprojekti on Anttalaiselle uusi ja tärkeä kokemus. 

– Uusia ideoita tulee projektin edetessä, joten aikataulu elää, hän sanoo mutta veikkaa kuitenkin, että uudet myymälätilat, noin 300 neliötä, otetaan käyttöön maaliskuussa.  

Yhteistyö kunnan kanssa on mennyt yli odotusten.

– Minulla ei ole kokemusta muista kunnista mutta jos menee näin hyvin muuallakin, niin en ymmärrä mistä aina valitetaan.

Anttalaisella on pitkä ura kauppiaana. Hän aloitti kirppisten ja markkinoiden kiertämisen jo 10vuotiaana myyden muun muassa tulitikkuja.

– Jo silloin Inkoon päivällä oli parhaat myyntiluvut, hän nauraa.