Siirry sisältöön

Haluatko yrittäjäksi Inkoon aurinkoisimmalle paikalle?

Viime kesän menestyksen jälkeen haemme nyt uusia kausiyrittäjiä Inkoon parhaalle paikalle – vierassataman maalaiturille. Teetkö maukasta katuruokaa? Tiedätkö miten veneilijät pukeutuvat? Tai onko sinulla jokin muu loistava ajatus siitä miten vierassataman ja keskustan palveluita voisi kehittää?

Inkoon kunta vuokraa pienvenesataman maalaiturilta kolme noin 150 m2 suuruista maa-aluetta. 

Kaikkien alueella toimivien yrittäjien tilaratkaisun tulee perustua alueelle siirrettävän kontin käyttöön toimintatilana. Vuokrattat alueet pitävät sisällään kontille varatun alueen ja puolet kahden yrittäjän välisestä alueesta, joka toteutetaan joko terassina tai hiekkakenttänä, ja jonne yrittäjän tulee tuoda kontti WC-tiloja varten yhteistyössä viereisen myyntipaikan haltijan kanssa.
 

Vuokra on 1800 €/ vuosi. Vuokrasopimus voidaan tehdä määräaikaisena 5 vuodeksi. 
Lisätietoa liitteissä alla:
Maalaituri_lisätiedot ja ehdot (pdf) (898.6 KB)
ASEMAPIIRROS_maalaituri (pdf) (789.2 KB)
INKOON SATAMA_maalaituri_havainnekuva_1 (pdf) (4.8 MB)

 
Varaukset ja lisätiedot:  Aija Aunio, 050 349 8949, Aija.Aunio@inga.fi 8.1.2020 alkaen Robert Nyman, Robert.Nyman@inga.fi 040 149 3762