Siirry sisältöön

Avohuollon päihdepalvelut Siuntiossa ja Inkoossa

Päihdepalveluja tarjotaan ensisijaisesti avopalveluina. Palvelut voivat olla esimerkiksi yksilöllisiä keskusteluja, sosiaalista tukea, ryhmätoimintaa, avovieroitushoitoa tai kuntoutusta. Avopalveluihin voi hakeutua omaaloitteisesti ottamalla yhteyttä Kirkkonummen päihdepalveluihin.

Tammikuusta 2020 lähtein kaikki päihdehuollon asiakkaat ohjataan Kirkkonummen päihdepalveluihin. Raaseporin päihdepalvelut eivät ole enää käytettävissä.   

Kirkkonummen päihdepalvelut tarjoavat apua ja tukea erilaisten riippuvuuksien, kuten alkoholi-, huume, lääke sekä peliriippuvuuden hoitoon. He tarjoavat myös tukea läheisille. 
Palveluun hakeudutaan päivystysvastaanoton kautta ilman ajanvarausta tai lähetettä, vuoden jokaisena päivänä. 

PÄIVYSTYSVASTAANOTTO: puh. 050 4140 979

Ma, ke ja pe klo 9 – 15, ti ja to klo 14 – 17.30, la, su ja pyhäpäivät klo 12 – 15
Virkatie 1, B- ovi, 1. krs. 02400 Kirkkonummi

Päivystyksessä kartoitetaan avun tarpeesi ja yhdessä suunnitellaan tarvitsemasi tuki ja apu. Päivystyksessä arvioidaan myös vieroitushoidon, kuntoutuksen ja opioidiriippuvaisen korvaushoidon tarvetta.
Hoitoon hakeutuminen ei edellytä sitoutumista täysmuutokseen. Palvelussamme noudatetaan salassapitovelvollisuutta.

 
Mikäli teillä on kysymyksiä kunnan tarjoamista päihdepalveluista, voitte olla yhteydessä sosiaaliohjaaja Hanni Tambergiin, puh 09 20 06 12 76 ma-ke klo 12-13 tai sähköpostitse hanni.tamberg@siuntio.fi
 
Karin Heerman
sosiaalipalvelupäällikkö
karin.heerman@siuntio.fi