Siirry sisältöön

Inkoonranta projekti ottaa ison harppauksen eteenpäin

Inkoon keskustakehitys ja kunnan edustajat kunnanjohtajan huoneessa.

Inkoon keskustakehityksen ja kunnan edustajat kunnanjohtajan huoneessa.

Kunta on tänään 25.2. vienyt loppuun kiinteistömyynnin valtaosasta ns. Inkoonranta-alueesta. Ostaja on tunnetusti Inkoon Keskustakehitys Oy, jota johtaa inkoolainen Marcus ”Bosse” Grönholm.
– Olen iloinen, että olemme vihdoin edenneet näin pitkälle ja että voimme pian aloittaa itse rakennustyöt. Kiinnostus asuntoihin on ollut suuri, joten olemme hyvin tyytyväisiä ja innokkaita siitä, että voimme nyt aloittaa käytännön työn tämän hankkeen osalta, Grönholm toteaa.

Inkoon kunta on aktiivisesti tehnyt työtä projektin mahdollistamisen eteen ja kunta aikoo jo tulevien viikkojen aikana aloittaa alueen infrastruktuurin rakentamisen, kuten maan stabilisoinnin, katujen rakentamisen sekä vesi- ja jätevesi-infran rakentamisen jne.

Myös kunnanjohtaja Robert Nyman on hyvin tyytyväinen siitä, että prosessi on edennyt näin pitkälle.
– Olemme todella iloisia siitä, että olemme edenneet näin pitkälle prosessissa. Inkoonrantaprojekti ja kaikki muu käynnissä oleva kehitystyö, tulee tuomaan todellisen nosteen Inkoon keskustalle.
– Uudet asunnot, sataman laiturinreunan parannus, puistoalueet jne. johtavat siihen, että kunta kehittyy vielä suotuisampaan suuntaan, Nyman sanoo.