Siirry sisältöön

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys muuttaa Puistosairaalaan 2.11.2021

HUSin suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys muuttaa Haartmanin sairaalasta Puistosairaalaan. Toiminta päättyy Haartmanin sairaalassa maanantaina 1.11.2021 päivystysajan loputtua ja alkaa Puistosairaalassa tiistaina 2.11.2021 klo 16.00. 

Puistosairaala (ent. Lastenklinikka) sijaitsee Meilahden sairaala-alueella, osoitteessa Stenbäckinkatu 11. Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen sisäänkäynti on C-ovesta Paciuksenkadun puolella. Päivystys sijaitsee sairaalan ensimmäisessä kerroksessa. 

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys on tarkoitettu päivystyksellistä ensiapuhoitoa tarvitseville potilaille perusterveydenhuollon virka-ajan ulkopuolella. Päivystys palvelee kaikkia HUSin alueen asukkaita arki-iltaisin klo 16–21 sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 9–21. 

Potilaan tulee soittaa ajanvarausnumeroon ennen päivystykseen hakeutumista. Hoidon 
tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa. 

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen ajanvarauksen puhelinnumero on 09 471 71110. Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–21. 

Puistosairaalan verkkosivut 

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystyksen verkkosivut