Siirry sisältöön

Inkoolaisten saunavuorot The Barössä jatkuvat

The Barön sauna syksyisenä aamuna.

The Barön sauna.

Inkoolaisten saunavuorot The Barössä jatkuvat. Vuoroja voi taas varata ja ensimmäiset vuorot ovat sunnuntaina 6.3.

Haluatko kokea tavallisesta poikkeavan saunan? Voit Inkoolaisena varata saunavuoron The Barö-hotellin rantasaunasta. Saunavuoro maksaa 10 euroa kerta ja vuoro varataan kirjastosta, josta myös avain noudetaan ja jonne se myös palautetaan.

The Barö-hotelli ja Inkoon kunta ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo Inkoolaisille uusia virkistysmahdollisuuksia Barösundissa. Hotellin sauna on varattu Inkoolaisille sunnuntaisin ja maanantaisin klo 17-20. Molemmille päiville tulee kaksi puolentoista tunnin vuoroa.

Näin se toimii

Varaa saunavuorosi kirjastosta. Voit myös soittaa +358 9 295 15 350. Hae avaimesi kirjastosta aikaisintaan kaksi päivää ennen varausta. Avain tulee palauttaa kirjastoon viimeistään seuraavana aukiolopäivänä. Kadonneesta avaimesta peritään 100 € maksu.

Saunavuorot ovat tarkoitettu Inkoon kunnan asukkaille. Vuoron varaajan on oltava täysi-ikäinen ja hän vastaa mahdollisista tahallisesti tai vahingossa aiheutetuista vahingoista.

Yksi saunavuoro maksaa 10 €/kerta. Saunaan mahtuu enintään 6 henkilöä.

Muista tuoda oma pyyhe ja istuinalusta.

Jos saavut autolla, voit pysäköidä hotellin pysäköintipaikalle ja kävellä saunalle.

Saunan kiukaalle saa heittää vain makeaa vettä. Sauna on anniskelualuetta, joten sinne ei saa tuoda eikä siellä saa nauttia omia alkoholijuomia.

Saunan WC löytyy terassilta
lounge-rakennuksesta.