Siirry sisältöön

Ilkivaltaa viikonlopun aikana

Lilludden ja kuntoportaat ovat kokeneet ilkivaltaa viikonlopun aikana. Näiden lisäksi ikkunoita on rikottu vanhan paloaseman sekä vanhan lääkäritalon tiloissa. Myös Unccan sai oman osansa ilkivallasta. Tätä on täysin mahdotonta hyväksyä, ja kunta on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Asia on selvitettävä – teemme yhteistyötä poliisin kanssa ilkivallan lopettamiseksi kunnassa ja vastaavien ongelmien estämiseksi tulevaisuudessa.

Jos tiedät mitään tapahtuneesta tai haluat ilmoittaa jostain näkemästäsi, voit olla suoraan yhteydessä poliisiin. Kaikki apu on tervetullutta, sillä poliisin on vaikea ratkaista tapausta, jos heillä ei ole tarpeeksi tietoa.

Ota yhteyttä poliisiin sähköpostitse vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031. Olemme erittäin pahoillamme ja harmissamme tapahtuneesta!