Siirry sisältöön

Kunnan ja poliisijohdon vuosittainen tapaaminen pidettiin 30.9.2022

Kunnan ja poliisijohdon vuosittainen tapaaminen pidettiin Inkoossa 30.9.2022. Oli hienoa saada todeta jälleen kerran että Inkoossa on todella turvallista elää ja voida hyvin. Kunnan rikostilastot ovat erittäin alhaiset – tästä kiitos ensinnäkin kaikille kuntalaisille! 

Syytä on kuitenkin todeta, että yksi yhteinen huolenaihe nousi päällimmäiseksi esiin keskusteluissa. Viimeaikainen voimakkaasti lisääntynyt ilkivalta sekä tietyntyyppiset liikennerikokset lähinnä moottoripyöräilijöiden toimesta keskusta-alueella ovat aiheuttaneet harmitusta. Nämä ovat asioita joihin sekä kunta että poliisi puuttuvat ja joita jo parhaillaan tutkitaan.  

Mahtavaa, että Inkoossa on näin turvallista, mukavaa ja leppoisaa olla sekä asua. Hyvän yhteistyön voimin iloinen Inkoo on jatkossakin yhtä turvallinen ja ihana paikka meille kaikille kuin mitä se on ollut tähänkin asti!