Siirry sisältöön

Kutsu: Infotilaisuus Blastrin hankkeesta Joddböleen 18.1.2023

Tervetuloa kuulemaan Joddbölen teollisuusalueelle suunnitellusta Euroopan mittakaavassa merkittävästä, miljardiluokan vihreään siirtymään liittyvästä teollisuusinvestoinnista, jolla on toteutuessaan huomattavia positiivisia työllisyys- ja muita vaikutuksia Inkoon kuntaan. Norjalainen Blastr Green Steel suunnittelee alueelle vihreää terästä tuottavaa tehdasta sekä vedyn tuotantolaitosta ja esittelee hanketta keskiviikkona 18.1.2023 kello 17:00–18:00 Café Wilhelmsdalin valtuustosalissa. 

Ohjelma:

Tilaisuudessa on kahvi- ja pullatarjoilu. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle ilman ennakkoilmoittautumista!

Jos haluat lähettää kysymyksiä etukäteen, voit lähettää ne osoitteeseen mikael.wacklin@inga.fi 13.1.2023 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!