Siirry sisältöön

Hae tapahtumatukea!

Onko sinulla tapahtumaidea, johon todella uskot, mutta haluaisit taloudellista tukea sen toteuttamiseen? Oletko vakuuttunut, että Inkoo sopisi kuin valettu tapahtuman paikkakunnaksi? Jos vastasit kyllä, katso tänne! 

 

Yksi strategisista tavoitteistamme on, että Inkoo kehittyy kuntana yhä eloisammaksi ja dynaamisemmaksi. Siksi olemme vuoden 2023 talousarviossa varanneet 20 000€ apurahaa tukemaan tapahtumia, joiden tarkoituksena on edistää kunnan elinvoimaa ja asukkaiden hyvinvointia. 

 

Tuki jakautuu kahteen eri jaksoon. Tapahtumiin, jotka sijoittuvat ajanjaksolle 1.3.–31.8.2023, varataan 12 000€ ja loput 8 000€ suunnataan ajalle 1.9.–31.12.2023. Tavoitteemme on selvä – Haluamme, että Inkoossa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. 

 

Tuki voi olla enintään 40% tapahtuman kokonaisbudjetista. Näin varmistamme tapahtuman toteutumisen. 

 

Kuka voi hakea? 

Tukea voidaan myöntää yrityksille, yhdistyksille tai muille järjestöille. Hakijat voivat myös olla ulkopuolisia toimijoita, jotka eivät ole rekisteröityneitä Inkoossa. 

 

Miten haen? 

Lähetä hakemuksesi sähköisesti liitteineen osoitteeseen inga@inga.fi. Kunnanhallitus käsittelee hakemukset ja tekee päätöksen tuen myöntämisestä. Tarvittaessa kunta pyytää lisätietoja. 

 

Muista liittää hakemukseesi myös seuraavat tiedot: 

 

 

Hakemuksen yhteydessä tulee myös tehdä muut mahdolliset yhteistyöehdotukset kunnan kanssa.  

 

Milloin voi hakea? 

Tukea voi hakea jatkuvasti vuoden aikana. 

 

Tukea saanut on velvollinen raportoimaan, miten varat on käytetty. Tämä on tehtävä viimeistään kahden kuukauden kuluttua tapahtumasta. Kunnalla on oikeus vaatia rahat takaisin osittain tai kokonaan, jos varoja on käytetty väärin tai ei ollenkaan. 

 

Lisätietoja antaa viestintä- ja elinvoimapäällikkö Mikael Wacklin, mikael.wacklin@inga.fi, 040 835 18 29.