Siirry sisältöön

Upeita uusia tontteja myynnissä Westerberg 1B alueella!

Oletko kiinnostunut ostamaan tontin luonnonkauniilta ja rauhalliselta alueelta, joka täyttää kaikki nykyaikaisen rakentamisen ja asumisen vaatimukset? Osa Westerberg-alueen kunnallisista tonteista on nyt tullut myyntiin – täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmiesi talo!

Ilmakuva alueesta.
Westerberg sijaitsee keskeisellä paikalla – vain 1,7 kilometrin päässä Inkoon keskustasta ja merestä. Vastikään saneerattu ruotsinkielinen Kyrkfjärdenin koulu sijaitsee suunnilleen kilometrin päässä, ja suomenkieliselle Merituulen koululle on matkaa kolmen kilometrin verran. Alueen välittömästä läheisyydestä alkaa kaunis luontopolku ja lähistöltä löytyy myös kotoisa koirapuisto, ulkokuntoilulaitteet sekä venesatama.

Lue lisää tonteista sekä varaus- ja ostoprosessista täältä!