Siirry sisältöön

Ideakilpailu: Miten kehittäisit tätä Inkoon kirkonkylän joenranta-aluetta?

Me uskomme, että kunta kehittyy parhaiten, kun sitä kehitetään yhdessä. Siksi järjestämmekin nyt ideakilpailun – haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi siitä, miten alla olevissa kuvissa ilmenevää aluetta voitaisiin kehittää. Nyt sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa ihan konkreettisesti siihen, miten keskusta-alueesta saadaan entistä viihtyisämpi!

Lähetä ehdotuksesi viestintä- ja elinvoimapäällikölle Mikael Wacklinille osoitteeseen mikael.wacklin@inga.fi. Kerro miksi ehdotuksesi tulisi toteuttaa ja lähetä ihmeessä myös kuvat/visualisoinnit tarvittavista hankinnoista.

Toteutukseen on varattu enintään 5 000€. Vastausaikaa on kolme viikkoa, joten lähetäthän ehdotuksesi meille viimeistään 11.4.2023.

Voittajan valitsee raati, johon kuuluu kunnanjohtaja Robert Nyman, kunnaninsinööri Piia Nordström, viestintä- ja elinvoimapäällikkö Mikael Wacklin sekä valtuutettu Annika Wide. Paljastamme viimeistään viikolla 16 ideakilpailun voittaneen ehdotuksen ja että milloin sen varsinaista toteutumista voidaan odottaa. Raati arvioi mm. idean toteutettavuuden niin budjetin kuin koko alueen soveltuvuuden kannalta.

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, ole yhteydessä viestintä- ja elinvoimapäällikköön Mikael Wackliniin, mikael.wacklin@inga.fi, 040 835 1829.