Siirry sisältöön

Yhteenveto kunnanhallituksen kokouksesta 27.3.2023

Kunnanhallitus kokoontui eilen 27.3. Esityslistalle oli mm. tilinpäätös 2022, pysäköinti kirkonkylällä 2023 sekä tapahtumatukien hakemukset.

Tilinpäätös käsiteltiin hallituksessa toistamiseen ja se hyväksyttiin. Päätettiin, että tilivuoden tuloksesta 870 000€ tehdään 850 000€ investointivarauksen. Tilinpäätös menee tilintarkastukseen ja kunnanvaltuusto käsittelee sen kesäkuun alussa.

Vuoden 2023-2024 pysäköintisuunnitelma merkittiin tiedoksi ja samalla annettiin valmistelulle lisäohjeita. Puheenjohtaja Wickström esitti, että kunnan täytyy panostaa enemmän pysäköinnin kyltittämiseen ja ohjaamiseen erityisesti niinä ajankohtina, kun autojen määrä keskustassa kasvaa huomattavasti. Pitkän tähtäimen tavoitteena olisi vapauttaa mahdollisuuksien mukaan tilaa muuhun käyttöön niistä alueista, jotka tällä hetkellä ovat pitkäaikaispysäköintipaikkoja meren lähellä. Päätös tehtiin yksimielisesti puheenjohtajan esityksen mukaan.

Hallitus hyväksyi kaksi tapahtumatukihakemusta. Yhdistys Skärgårdsteatern r.f.:lle myönnettiin apurahaa teatteriesitystä varten Barösundissa ja Degerby Deli Oy Ab:lle myönnettiin tukea Possujuhlan 2023 järjestämisestä.