Siirry sisältöön

Tervetuloa Inkoon täysin uusille verkkosivuille!

Inkoo on tänään julkaissut täysin uuden version verkkosivustostaan www.inkoo.fi. Uudistuksen tavoitteena on alusta lähtien ollut muovata verkkosivut käyttäjäystävällisemmäksi ja yhtenäistää sen visuaalista ilmettä.

Yksi suurimmista muutoksista on sivuston rakenteen päivitys. Vanhoilla sivuilla koettiin vaikeaksi löytää hakemansa, johtuen melko raskaasta ja vaikeasti navigoitavasta valikkojärjestelmästä. Olemme nyt koonneet tiedot hyväksi havaittuihin otsikoihin, mikä toivottavasti helpottaa navigointia ja parantaa tiedon saatavuutta.

Toinen merkittävä päivitys on se, että sosiaali- ja terveyspalveluiden tiedot eivät enää päivity kunnan sivuille, sillä organisaatiovastuu siirtyi vuoden vaihteessa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Hyvinvointialueen verkkosivut löydät osoitteesta www.luvn.fi

Kaikki uutiset ja muut tiedotteet löytyvät nyt Ajankohtaista-osiosta. Olemme myös nostaneet esiin viimeisimmät uutiset ylempänä etusivulla, jotta saat näppärästi katsauksen kunnan uusimpiin tuuliin.

Mutta työt eivät tietenkään lopu tähän – päinvastoin. Päivitys- ja kehitystyö jatkuu ja tavoitteenamme on, että sivusto palvelee kaikkia kohderyhmiä mahdollisimman hyvin.

Ja siksi haluamme kuulla mielipiteesi! Täytä alla oleva lomake ja kerro meille, mikä on ensivaikutelmasi, mikä sinun mielestäsi kaipaa parantamista tai mikä toimii. Otamme ilolla vastaan kaikki mielipiteet!

Anna palautetta!

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta uusista verkkosivuista.

Tähän voit kirjoittaa vapaasti mielipiteesi uudesta verkkosivustosta. Mikä toimii, mikä vaatii kehittämistä, mikä puuttuu?
Jos haluat palautteesi vastauksen, täytä sähköpostiosoitteesi tähän.