Siirry sisältöön

Miljoona roskapussia -kampanja käynnistyy torstaina 13.4.

Tänä keväänä koko Suomi kerää miljoona pussillista roskia. Kaksi kuukautta kestävissä siivoustalkoissa 147 kuntaa tai kaupunkia, joukko järjestöjä ja yhteisöjä sekä Ylen tunnettuja kasvoja yhdistävät voimansa kaikkien suomalaisten kanssa kerätäkseen ympäristöstä miljoona pussia roskia.

Inkoon kunta on mukana taistelussa roskia vastaan. Siisti ympäristö ei ole vain silmälle miellyttävä – se on myös tärkeä osa hyvinvoivaa ja monimuotoista luontoa. Tee sinäkin osasi kampanjassa – pidetään iloinen Inkoo yhdessä siistinä! 

Kampanjaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tule siis mukaan yksin tai yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa! Roskapusseja sekä roskapihtejä (4kpl) löydät kunnan infopisteeltä Inkoon kirjastossa.

Kerätyt roskapussit merkitään reaaliaikaisesti päivittyvään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri löytyy osoitteessa yle.fi/miljoonaroskapussia(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Inkoon roskamafia järjestää roskien yhteiskeruun 13.4 klo 17.00 alkaen. Starttipisteenä toimii Inkoon kirjaston edusta. Nappaa omat käsineet mukaan, roskapusseja saat tarvittaessa paikan päällä. Tervetuloa mukaan!

Psst! Pidä laskua keräämistäsi pusseista, sillä arvomme pieniä palkintoja kaikkien keräilijöiden kesken kesäkuussa.