Siirry sisältöön

Koulutusta vesienhallinnasta metsätalousalueilla ja jatkuvan kasvatuksen mahdollisuuksista

WWF Suomi järjestää tällä viikolla kaksi metsiin ja vesiin liittyvää koulutusta. 

Tapahtumat

Parempaa vesiensuojelua metsätaloudessa-koulutus

Maanomistajille suunnattu koulutusilta, jossa sukelletaan metsätalouden vesistökuormituksen syihin ja seurauksiin. Lisäksi tutustutaan metsätalouden vesiensuojelun keinovalikoimaan ja siihen, miten aiheesta löytää halutessaan lisätietoa. Koulutus pidetään suomeksi, mutta kouluttajana toimii kaksikielinen henkilö.

Jatkuvan kasvatuksen metsänhoidon maastoretki

Oletko kiinnostunut metsien kasvatuksesta ilman avohakkuita? Haluisitko kuulla, mitä vaihtoehtoja on tarjolla perinteisen jaksollisen metsänhoidon lisäksi? Tule retkelle jatkuvan kasvatuksen metsään yhdessä WWF:n asiantuntijoiden kanssa. Paikalla metsää esittelemässä ja kysymyksiin vastaamassa jatkuvaan kasvatukseen erikoistunut metsänhoitaja Jussi Saarinen (Metsätietopalvelu Silmu Oy).

Linkki ilmoittautumiseen: https://wwf.fi/kalenteri/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)