Siirry sisältöön

Kyrkfjärdens skola käyttöönottovaiheessa  

Kyrkfjärdens skolan käyttöönottotarkastus on tehty rakennusvalvonnan ja paloviranomaisen toimesta 21.4.2023 hyväksytysti. Tilaaja, eli Inkoon kunta, on hyväksynyt kiinteistön otettavaksi käyttöön keskiviikkona 26.4.2023.    

Rakennus ei ole luonnollisestikaan vielä valmis, vaan käyttöönoton jälkeen urakoitsija jatkaa täydentäviä töitä, kunnes tilaaja hyväksyy rakennuksen vastaanotettavaksi.  

Seuraavaksi valmistaudutaan käyttäjä kalustusvaiheeseen. Toukokuun toisella viikolla alkaa luokkien, henkilökunnan tilojen yms. kalustaminen. Tämä kestää muutaman viikon. Vanhan kivikoulun purku käynnistyy koulun kevätjuhlan jälkeen, samoin pihatyöt jatkuvat koko kesän ajan.   

Kyrkfjärdenin uusi upea koulu valmistuu ja luovutetaan tilaajalle alkuperäisen aikataulun mukaisesti kaikkine töineen elokuun loppuun mennessä.