Siirry sisältöön

Inkoon kunta tiedottaa: Inkoon keskusta-alueiden puistojen hoitosuunnitelmat nyt voimassa

Inkoon kunnalla on vuodesta 2022 voimassa hoito- ja kunnossapitosuunnitelma Inkoon keskustan puistoille. Se tarkoittaa, että kunta hoitaa nämä alueet maanomistajan ominaisuudessa viranomaisten lausuntojen ja kunnan päätöksen mukaisesti.

Skatuddenin ja Lilluddenin puistoalueilla on myös kaavoissa vahvistettuja ”luo-1” ja ”luo-2”-merkinnällä olevia alueita. Se tarkoittaa, että nämä alueet ovat erityisen tärkeitä luonnon monimuotoisuudelle.

Kunta haluaa muistuttaa, että on laitonta poistaa puita, niiden osia tai raivata muuta kasvillisuutta toisen omistamalla alueella ilman lupaa.

Ystävällisin terveisin,

Inkoon kunta

Piia Nordström, kunnaninsinööri                               
Julia Scheinin, ympäristöpäällikkö