Siirry sisältöön

Luottamuksellinen sähköpostiviestintä

Yksityiskohtainen ohje löytyy täältä:

Inkoon kunta käyttää Deltagon Sec@GW-ohjelmistoa sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen. Viestien vastaanottaminen ei edellytä tietokoneellesi asennettavia ohjelmia. Saat sähköpostiisi ilmoitusviestin, jossa on linkki, jota kautta pääset lukemaan viestin selaimellasi. Avautuvan ohjelmiston kieli on sama kuin selaimesi oletuskieli. Voit vaihtaa kielen ruudun oikeassa yläkulmassa.

Luottamuksellisen viestin lähettäminen

Deltagon Sec@GW-ohjelmiston avulla myös sinä voit lähettää luottamuksellisen viestin Inkoon kunnalle. Lähettääksesi viesti, avaa selaimella osoite https://securemail.inga.fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Täällä sinun pitää ensin rekisteröidä sähköpostiosoitteesi sallittujen lähettäjien listalle. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ”Lähettäjä”-kenttään ja paina ”Jatka”-nappia.

Saat sähköpostiisi rekisteröintiviestin. Siinä olevan linkin kautta pääset kirjoittamaan viestiä. Linkki on voimassa 10 päivää, jonka jälkeen rekisteröinti on suoritettava uudelleen.