Siirry sisältöön

Inkoon varhaiskasvatus siirtyy käyttämään Daisy-järjestelmää 1.8.2023 alkaen.

Hei lasten huoltajat,

Inkoon varhaiskasvatus siirtyy käyttämään Daisy-järjestelmää 1.8.2023 alkaen Wilman ja Pedanetin asemesta.

Harjoittelukäyttö aloitetaan 12.6.2023.

Uuden järjestelmän käyttöönotto ei vaikuta maksuluokkiin eli lapselle valittavissa oleviin hoidontarpeisiin.

Maksuluokat ovat muistutuksena alla olevassa taulukossa.

Keskimääräinen ohjaava viikkotuntimääräkuukausittainen tuntimääräHoitomaksu % maksimi maksusta
Alle 20 h/vko, alle 84 h/kk0-84 h/kk60 %
20-25 h/vko, 105 h/kk85-105 h/kk70 %
30-35 h/vko, 147 h/kk106-147 h/kk80 %
Yli 35 h/vko, yli 148 h/kkyli 148 h/kk100 %

Jatkossa varattu hoitopäivä käyttää lapsen kuukausittaisia tunteja, vaikka lapsi ei tulisikaan paikalle. Päiväkohtaisesti verrataan varattua ja toteutunutta hoitoaikaa ja näistä suurempi vähentää kuukauden käytettäviä tunteja.

Esimerkki => tummennettu lasketaan
varaus 6 h, lapsi paikalla 7h 12 min
varaus 7 h, lapsi paikalla 5h 58 min

Mikäli lapsen poissaolo ilmoitetaan lukitusajalla, niin tällöin kyseiselle päivälle varatut tunnit käyttävät kuukausittaista hoitoaikaa.

Inkoon varhaiskasvatuksen hakemukset avataan uuteen eDaisy-palveluun

12.6.2023 klo 06:00

Palvelun löydätte osoitteesta https://inkoo.daisynet.fi/eDaisy(siirryt toiseen palveluun)

Täällä hoidatte jatkossa varhaiskasvatuspalveluiden hakemisen ja ilmoitukset. Jotta voitte käyttää eDaisy-hakemuksia, teillä tulee olla käytössä sähköposti ja vahva tunnistautuminen.

eDaisyn käyttöönoton myötä siirrymme pelkästään sähköisiin päätöksiin ja paperisia päätöksiä ei enää toimiteta.

Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

DaisyFamilyn löydätte osoitteesta https://inkoo.daisyfamily.fi(siirryt toiseen palveluun) tai lataamalla DaisyFamily-sovelluksen Android- tai iPhone-puhelimen sovelluskaupasta.

Täältä pääsette varaamaan lapsellenne hoitoajat, tarkistamaan lapsenne perustiedot, yhteystiedot, toteumat ja tarvittaessa muuttamaan lapsen lupakyselyitä.

Lukitusaika: Hoitoaikavarauksien lukitusaika ei muutu. Hoitoaikavaraukset tulee ilmoittaa koko viikon osalta puolitoista viikkoa aikaisemmin pe klo 12:00 mennessä.

DaisyFamily huomauttaa teille mahdollisesta hoidontarpeen ylityksestä.

Aloituksen yhteydessä tarkistakaa ja tarvittaessa päivittäkää omat yhteystietonne. Vastatkaa myös lapseen liittyviin lupakyselyihin. Lisätkää lapsen tietoihin myös mahdolliset varahakijat, kts. esimerkki kuva oikealla puolella.

Kirjautuminen DaisyFamily sovellukseen tapahtuu joko vahvalla tunnistautumisella tai sinulle luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jonka voit halutessasi vaihtaa.

Uudet käyttäjät: Kun kirjaudut ensimmäisen kerran uuden osoitteen kautta, valitse ”KIRJAUDU SISÄÄN TÄSTÄ”.

Unohtunut salasana: Pääset vaihtamaan salasanasi vahvan tunnistautumisen avulla valitsemalla ”Unohtuiko?”, kun olet kirjautumassa sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Voit kuitenkin aina kirjautua sisään vahvalla suomi.fi -tunnistautumisella, kunhan lapsellasi on voimassa oleva sopimus (voimassa oleva päätös) varhaiskasvatukseen.

Kirjaudu vahvalla tunnistautumisella ohjeiden mukaan.

Onnistuneen tunnistautumisen jälkeen näet oman käyttäjätunnuksesi päävalikon yläosassa ja salasanasi pääset asettamaan / vaihtamaan asetuksien takaa.