Siirry sisältöön

Taidetta ja terästä, luontoa ja kesäaukioloa Inkoon kirjastossa

Kesä tuo mukanaan muutoksia Inkoon kirjaston aukioloaikoihin. Juhannukseen asti kirjasto on avoinna normaalisti, myös lauantaisin.  Kesän aukioloajat ovat voimassa 23.6.–9.8.2023. Kirjaston asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 10–17. Omatoimisesti kirjasto on käytettävissä maanantaista torstaihin klo 7–20 sekä perjantaista sunnuntaihin klo 7–17. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja siihen liitetyllä pin-koodilla.

Kuultavaa ja katseltavaa kirjastossa

Biologi ja tietokirjailija Lasse J. Laine vierailee Inkoon kirjastossa to 15.6.2023 klo 18 alkaen. Laine kertoo valokuvin Keski- ja Etelä-Amerikan sademetsien rikkaasta luonnosta ja vähän kulttuurihistoriastakin. Paikan päällä on myös mahdollisuus ostaa hänen kirjojaan.

Kirjaston kesään mahtuu myös taidetta ja käsitöitä. Benny Uhleniuksen öljyvärimaalauksia ja puuveistoksia on esillä 5.–30.6.2023. Inkoon päiväkotien taideprojekti huipentuu 1.–14.7. järjestettävään näyttelyyn, jolloin lasten työt ovat esillä kirjastossa. Heinäkuussa näytteillä on myös Inkeri Palmrothin virkattuja töitä.

Inkoon päivänä la 1.7. kirjasto on avoinna. Inkooseen suunnitellun vihreän terästehdashankkeen tilanteesta ja sen etenemisestä kertoo Blastrin Suomen maajohtaja Antti Kaikkonen. Infotilaisuudet järjestetään kirjastossa kello 12.00 ja 13.30. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä esityksen jälkeen.

Inkoon kirjasto toivottaa kaikille iloista kesää!