Siirry sisältöön

LOPPUUNMYYTY! Tule mukaan opastetulle kierrokselle Bågaskäriin!

Päivitys 19.6.2023: Kaikki liput ovat myyty, iso kiitos kiinnostuksesta! Yritämme yhdessä Inkoon Meripelastajien kanssa vielä järjestää yhden ekstravuoron tänä kesänä. Ilmoitamme siitä erikseen, kunhan saamme kaikki palaset loksahtamaan kohdilleen.

Inkoon kunta järjestää tänä kesänä yhdessä Inkoon meripelastajien kanssa kaksi opastettua kierrosta Bågaskäriin. Ajankohdat ovat:

Retken hinta on 15 €/hlö. Hinta sisältää edestakaisen venematkan, itse opastuksen sekä voileivän, kahvin ja veden.

Taksivene Diana II lähtee pienvenesataman taksivenepysäkiltä klo 16.20 ja palaa Bågaskäristä klo 19.30 alkaen. Takaisintulo Inkoon pienvenesatamaan on aikataulun mukaan klo 20.00. Tulethan ajoissa paikalle!

Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä (30) / kierros. Liput tulee ostaa ennakkoon verkkokaupastamme www.webshop.inga.fi. Kuitti ostoksesta on näytettävä veneen nousemisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan ihanalle kesäretkelle!

Mikä Bågaskär? Bågaskär on Inkoon ulkosaaristossa Porkkalanselällä sijaitseva saari. Saarella oli luotsiasema vuosina 1857–1930 ja merivartioasema vuosina 1954–2006. Suomen Meripelastusseura vuokrasi saaren 30 vuodeksi vuonna 2006 ja seuran vapaaehtoisia meripelastajia kouluttava Bågaskärin toimintakeskus aloitti toimintansa toukokuussa 2009 entisellä merivartioasemalla. Bågaskär toimii myös meripelastusyhdistysten partiotukikohtana ja veneilijöiden suojasatamana.