Siirry sisältöön

Bo på Landet rf järjestää juhannustorin 23.6 klo 8-13 Inkoon torilla

Bo på Landet rf yhdistys järjestää juhannustorin juhannusaattona 23.6 klo 8-13 Inkoon torilla.

Yli 30 myyjää osallistuu torihulinoihin! Tarjolla on kaikkien juhannusherkkujen lisäksi hienoja käsitöitä, eksoottisia kasveja sekä paljon muuta. Voit nauttia kahvikupposesta suussasulavan leivonnaisen kera torikahvilassa, tai täyttää vatsan herkullisilla erikoismakkaroilla, ihanilla raclette-annoksilla tai aasialaisella ruoalla. Kalaa, niin tuoretta kuin savustettua, eri lihalaatuja, erikoismakkaroita, uusia perunoita, mansikoita, suosittuja käsintehtyjä lihapiirakoita, lohipiirakoita, saaristolaisleipää, hunajaa, kakkuja ja muita leivonnaisia sekä muuta ihanaa on ostettavissa torilta kotiin. Hienoja käsitöitä lahjaksi ja jopa uutta päällepantavaa juhannukseksi.

Kävijöitä pyydetään ottamaan mukaansa käteistä, sillä kaikilla myyjillä ei ole kortinlukijaa. MobilePay käy myös useimmille myyjille. Lähin pankkiautomaatti on Säästöpankkitalossa ja S-marketissa.