Siirry sisältöön

Kalusteet paikoillaan uudessa Kyrkfjärdens skola-koulussa!

Uusi ruotsinkielinen koulu Kyrkfjärdens skola on vihdoin kalustettu muutamaa pientä yksityiskohta lukuun ottamatta! Elokuussa koulu täytyy niistä tärkeimmistä: Kaikki lapset ja henkilökunta, jotka tekevät koulusta toisen kodin.

Kaikilla huoneilla on nimi. Alemmassa kerroksessa, joka on sininen, teemana on meri. Metsä on sen sijaan toiminut inspiraation lähteenä ylemmälle kerrokselle, joka on sitä mukaan vihreämpi. Ylimmässä kerroksessa löytyy henkilökunnan huoneet ”Gläntan” ja ”Dungen” sekä oppilashuolto: ”Hyddan”.

Uusi koulu on kunnan kautta aikain suurin yksittäinen investointi. Hankkeen budjetti on ollut noin 11 miljonaa euroa. Koulu on kestävää kehitystä ajatellen rakennettu puusta. Samalla tämä tukee kunnan tavoitetta olla hiilineutraali.

Olemme erittäin iloisia siitä, että projekti on edennyt näin pitkälle. Emme malta odottaa, että kaikki lapset ja henkilökunta saadaan koulun huikeisiin tiloihin elokuussa!

Kuvat: Jessika Elfving