Siirry sisältöön

Kesän pysäköintijärjestelyt Inkoon keskustassa

Näin kesäisin Inkoon keskustassa liikkuu enemmän ihmisiä, joka luonnollisesti tarkoittaa myös suurempaa automäärää. Alta löydät tietoa siitä, mitkä pysäköintipaikat ovat käytössä ja mitkä niistä on tarkoitettu pitkäaikaispysäköintiin.

Ydinkeskustassa on laajalti aikarajoitettua pysäköintiä, jonka avulla pyritään varmistamaan sujuva asiointipysäköinti keskustan palveluihin.

Kapteeninkadun varrella on pysäköintipaikkoja, joilla ei ole aikarajoitusta. Nämä soveltuvat hyvin pitkäaikaisempaankin pysäköintiin, vaikkapa veneilyviikonlopun ajaksi. Kyseiset pysäköintipaikat ovat kyltissä komeilevat 30 ja 40 paikkaiset alueet jotka sijaitsevat aikarajoitusympyän pohjoispuolella.

Tämän vuoden uutuudet ovat satamaparkin 130 paikkaa joen länsipuolella, sekä Suurkirkontiellä sijatseva 40 paikan pysäköintialue. Mikäli parkkeeraat auton joen länsipuolelle, pääset ihastelemaan kauniina kimaltelevaa Inkoonjokea sillalta käsin matkallasi.

Kartta keskustan pysäköintipaikoista.

Löydät kaikki pysäköintipaikat myös Google Mapsin kautta.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)