Siirry sisältöön

Onko Östra Långö sinulle tuttu paikka?

 Tämän Inkoon venekerhon isännöimän saaren itäisin osa on kunnan omistuksessa, ja se on avoin kaikille seikkailijoille.  

Saarelle tulijoita odottaa upouusi, tänä vuonna valmistunut grillikatos sekä aivan yhtä bränikkä laituri. Poijuja löytyy viisi kappaletta, ja grillikatoksen läheisyydessä sijaitsee kuivakäymälä sekä pöytä penkkeineen. Syvyys laiturin kohdalla on noin 1,8 metriä.

Mikäli grillihommat kiinnostelevat, tapahtuu ruoanlaitto omilla mukana tuoduilla grillihiilillä. Myös kaikki roskat viedään itse pois saaresta. 

Östra Långö on täydellinen levähdys- ja taukopaikka venereissun tiimellyksessä. Saari on juuri sopivan kokoinen kävellen tutkittavaksi, ja uusi grillikatos ja laituri tekevät tauosta erittäin mukavan. Kirsikkana kakun päällä toimii upeat näkymät Porkkalanselälle.


Käykäähän tutustumassa!