Siirry sisältöön

Kyytiläisen kuulumisia: Espoosta Inkooseen bussilla

Espoolainen Nina matkustaa usein Inkooseen ja on todella tyytyväinen jouhevasti toimivaan joukkoliikenteeseen.

“Minusta on upeaa, että Inkoo on järjestänyt joukkoliikenteen pääkaupunkiseudun ja Inkoon välillä!

Varsinkin näin autottomana on kätevää hypätä bussiin kyytiin – edullinen hinta on tietysti myös iso plussa. Itse matkustan bussilla enimmäkseen Matinkylästä, ja nyt kesällä olen käyttänyt julkista liikennettä lähes joka viikko. Joskus minulla on lapset mukana ja he pitävät ”pikkubussista” eniten. On tosi näppärää, että bussit kulkevat myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä eri aikoihin. Suurimman osan ajasta löydän aina bussivuoroja jotka sopivat minun aikatauluihini.

Olen itse kaksikielinen ja arvostan sitä, että kuljettajat osaavat ruotsia. Myös palvelu on aina ystävällistä.”

Tyytyväinen kyytiläinen