Siirry sisältöön

Minitaloja Inkooseen – Kutsu asukasiltaan

Kunta pohtii minitaloasumisen mahdollistamista uudelle Westerberg 1 B-alueelle, joka sijaitsee Inkoon kirkonkylässä. Tällä hetkellä kartoitamme ja keräämme ajatuksia siitä, miten tämä voitaisiin toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt haluammekin kuulla juuri sinun ajatuksiasi!

Minitalot sopivat erinomaisesti mm. nuorten aikuisten ensimmäiseksi asunnoksi, mutta tietysti myös muille kohderyhmille, jotka ovat kiinnostuneita modernista ja kompaktista asumisesta lähellä keskustaa. Asukasillan tarkoituksena on ensisijaisesti kartoittaa, millaisia ​​ajatuksia konsepti herättää ja miten se voitaisiin toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tapaamisen aikana keskustelemme mm. siitä, kuinka suuria minitalojen tulisi olla, käytännön yksityiskohdista kuten sähköautojen ja -pyörien lataamisesta ja miten tämän tonttialueen yleiset alueet voitaisiin parhaiten hyödyntää tämäntyyppiselle asumiselle. Kunta esittelee tietenkin myös omia ajatuksiaan minitaloista.

Paikka: Café Wilhemsdal, Ola Westmanin puistotie 1, 10210 Inkoo
Aika: 23.8.2023 kl. 17.30-19.00
Ilmoittautuminen: Ystävällisesti ilmoittaudu mukaan tapahtumaan kunnan viestintä- ja elinvoimapäällikölle viimeistään 21.8.2023 osoitteeseen mikael.wacklin@inga.fi

Asukasillan aikana tarjoamme pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

(Huomioi, että kuvat ovat ainoastaan esimerkkejä siitä, miltä alueella voisi näyttää. Kuvien oikeudut kuuluvat HAWO:lle.)

Kuva: HAWO